سبک های مهم دکوراسیون داخلی
1- سبک دکوراسیون داخلی ایرانی
دکوراسیون داخلی سبک ایران دارای ویژگی هایی است که از ارزشی ویژه برخوردار است.
ویژگی هایی که هریک در عین سادگی معرف شکوه سبک ایرانی است.
ویژگی هایی همچون طراحی مناسب، محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوان های رفیع، ستون های بلند و بالاخره تزئینات گوناگون.
2- سبک دکوراسیون داخلی مینیمالیسم
تاریخ سبک دکوراسیون داخلی مینیمالیسم (ساده گرایی)
ساده گرایی در دکوراسیون داخلی
از هنرمندان این سبک می توان به دیوید اسمیت، دونالد جاد، ارنست تروا، سول لویت، کارل آندره، دن فلاوین، رابرت رایمن، رونالد بلادن و ریچارد سِرا اشاره کرد.
آثار هنرمندان مینیمالیست گاه کاملاً تصادفی پدید می آمد و گاه زاده شکل های هندسی ساده و مکرر بود.
ویژگی های سبک طراحی و دکوراسیون مینیمالیسم
این سبک دکوراسیون داخلی نهایت صحت و دقت است و هیچ چیزی بیش از حد و زیادی نیست ، بدون زمینه ای گزاف و مجلل.همین طور که از اسم این استایل مشخص است، تاکید این سبک بر سادگی و بی آایشی است. رنگ های مورد استفاده در این سبک ممکن است خیلی تیره و خسته کننده یا روشن باشند، یا در برخی موارد ممکن است از رنگ های درخشان و نمایشی استفاده شود. اجزا و وسایل مورد استفاده در یک مکان با طراحی داخلی مینیمالیست همین طور با اشکال هندسی مثل مربع، مستطیل و دایره می باشند، اما سطوح و ظواهر همه چیز صاف و ساده ، بدون جزئیات و بی آلایش است.
3- سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک
این سبک دکوراسیون داخلی یک سبک پالوده، توسعه یافته، با جزئیات و ریزه کاری های فراوان که در ساختار مبلمان و وسایل روشنایی و غیره یافت می شود. مبلمان و لوازم دیگر حکاکی شده و منبت کاری شده هستند. یک منزل با طراحی دخلی کلاسیک با چیزهای گلدار، و باگل و گیاه و اشکال افسانه ای مزین شده است.
4- سبک دکوراسیون داخلی روستیک
سبک روستیک در فضاهای ویلایی کاربرد دارد و کوشش آن در به درون خانه کشیدن طبیعت خالص است.
البته ساختار خام و نپخته ای دارد و دارای اجزائی ناصاف و کمی زمخت است.
مبلمان و وسایل روشنایی گاها از کنده درخت، تنه و شاخه ی درختان و الیاف و کنف ساخته می شوند.
این سبک در خانه های ویلایی و کوهستانی و روستایی یافت می شود.
5- سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک با تفسیر جدید
این سبک دکوراسیون داخلی، سبک پالوده شده و با شکوهی است. سبکی است که جزئیات سبک کلاسیک با رویکردی جدید در آن یافت می شود. فرم کلی سبک کلاسیک از لحاظ ساختاری و همین طور برخی لوازم منزلی که در سبک کلاسیک وجود دارد در این سبک حفظ شده است و با عناصر مدرن ترکیب شده اند. این سبک تلفیقی بین قدیم و جدید است.
6- سبک دکوراسیون داخلی ماوریک (تک رو)
این سبک دکوراسیون داخلی بخشی از سبک مدرن است.
این سبک نوین، مبتکرانه، غیرمعمول و خلاف عرف و بدون قیود و قانون است.
ساختار این سبک به گونه ای است که از وسایل و احجام هم پوشان استفاده می کند.
رنگ ها کاملا تصادفی انتخاب می شوند حتی رنگ های مورد استفاده برای یک اتاق.
7- سبک دکوراسیون داخلی ژاپنی
تمیز بودن، کم کردن جزئیات و توجه به سادگی ازخصوصیات بارز سبک دکوراسیون داخلی ژاپنی است فریم غالب در آن مربع است.
وجود عناصر خاصی مانند: تاتامی مت(کف پوش حصیری بافته شده از ساقه برنج) واشیتسو(اتاقی پوشیده شده از تاتامی مت) درهای کشویی، میز کوتاه و صندلی آن به نام زابوتن. توکونرما: اتاقک آلاچیق مانند و همینطور کاکمونو.
سوئی سکی، ایکبانا، بن سای، توری از ویژگی های این سبک است.
باغ آرایی ژاپنی که تحت تأثیر آئین های شینتووذن بوده جلوه خاصی به آن بخشیده است.
8- سبک دکوراسیون داخلی چینی
سه اصل مهم در این سبک دکوراسیون داخلی وجود دارد: سادگی، انرژی و طبیعت؛ که مهمترین اصل پیدا کردن مکان مناسب برای هر وسیله می باشد. کاربرد چوب به عنوان یک متریال طبیعی در این سبک زیاد دیده می شود. کاربرد اصول فنگ شویی (باد و آب). برقراری اعتدال میان انرژی ها یکی دیگر از خصوصیات سبک چینی است. عناصر مهم درفنگ شویی: آب، آتش، خاک، چوب و فلز هستند. مهمترین اصل فنگ شویی پرهیز از انباشتگی و بی نظمی و اصل دیگر دقت در رنگ محیط اطراف است. گیاه بامبو به نحوی اعجاب انگیز هر 5 اصل فنگ شویی را وارد محیط می کند. رنگ های اصلی کاربردی در این سبک مشکی، طلایی، زرد و قرمزهستند.
9- سبک دکوراسیون داخلی مراکشی
طراحی داخلی این سبک دکوراسیون داخلی معروف است به سبک عجیب و غریب. عناصر اصلی در آن فرش، کاشی، ظروف رنگی، سفال فانوس، آثار فلزی، کف پوش سفالی قرمز، سکوهای بیرون زده از دیوار، مبلمانی با چوب های منبت و مشبک، سایه بان بالای تخت، حیاط اندرونی (ریاض)، چراغ های خفا، کاشی زلیج و تجین است. رنگ های مورد مصرف آبی فیروزه ای و کبود، سفید و سبز هستند.
10- سبک دکوراسیون داخلی مصری
هنر مصری سبک هنر توصیفی است.
استفاده زیاد از سنگ های طبیعی مثل آهک و حجم های مکعبی، حجیم و خطوط مستقیم ستون های قطور و منقوش و پنجره های مشبک چوبی با رنگ تیره در معماری مصری و نوع خاص پرسپکتیو آن و همچنین استفاده از عناصر بارزی مانند: مصطبه (مقابر اشرافی)، هیرو گلیف (بارزترین نقوش دکواتیو مصری )، ستون های کوتاه و چاق، هیروگلیف، نقاشی ساکن و خشک، نقاشی پر رنگ و لعاب، نقاشی روی پاپیروس، نقش کنده کاری شده روی دیوار، رابطه نزدیک با طبیعت، لوتوس، آنخ (کلید زندگی یا کلید نیل )، خدای مات، آنوبوس، خپری (سوسک بالدار)، آمن، وجت، ایارت، اوروبوروس، بست، کانوپیک، اوبلسیک.
در دکوراسیون مصری وجود طاقچه هایی پر از اشیاء تزئینی و مجسمه و… دردل دیوار ها جلوه خاصی به این سبک بخشیده است.
اگر قصد تغییر در طراحی دکوراسیون آشپزخانه را دارید، در قسمت نمونه کارهای کابینتسازی و دکوراسیون آشپزخانه، میتوانید از تصاویر پروژههای آنامیس دیدن کنید. کارشناسان و متخصصین ما در تمامی مراحل طراحی، اجرا و پیادهسازی پروژههای مسکونی، تجاری، اداری و نمایشگاهی آماده ارائه خدمات و مشاوره هستند.